Om os

Mokkapartner

Om Mokkapartner

I Mokkapartner har vi mange års erfaring inden for rådgivning og salg af kaffeløsninger til virksomheder og private. En god kop kaffe eller te i løbet af dagen, er uundværlig for mange. Vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige kaffeløsning til dig eller din virksomhed.

Freehand partner

Vi ønsker at tilbyde vores kunder de allerbedste produkter inden for varme drikke og tilbehør. Vi har derfor indgået et partnerskab med Freehand Coffee Company, som har et stort udvalg af kvalitets produkter. Freehand har eget risteri i Belgien samt landsdækkende service.

Til private og erhverv

Vi tilbyder produkter til både private og erhverv. Vi tilbyder et stort sortiment af forskellige produkter, samt udlejning af kaffemaskiner. Du kan vælge enten korttids- eller langtidsleje af vores maskiner.

Bæredygtige produkter

Du kan roligt nyde din kaffe, te eller kakao med god samvittighed. Vores produkter er nemlig bæredygtige og vi har stor fokus på dette i både høsten, produktionen samt vores emballage. Vi tilbyder et stort udvalg af økologiske, Fairtrade-certificerede og Rainforrest Alliance produkter.

Vil du anbefale os til andre?

Er du glad for vores produkter? Anbefal os til en ven, kollega eller familiemedlem, og få 10 % rabat på din næste ordre.

Når du bestiller din ordre, kan du i check-out vælge at oprette en bruger. I kontooversigten får du dit eget personlige link, som du kan dele.

Vi sender dig en rabatkode når personen har bestilt en ordre.

Kontakt

Har du spørgsmål? Kontakt os gerne.