Helbønne kaffeautomat

Brugte kaffemaskiner til alle kontorer

Brugervenlige kaffemaskiner i stilrent og enkelt design. Få den fulde baristaoplevelse på kontoret med mulighed for brygning af 10 forskellige drikkevarer.

brugte kaffemaskiner

MASTER BARISTA ESPRESSO 50

Master Barista Espresso 50 er en del af den velkendte kaffeautomatserie fra Spengler. Alle kaffemaskiner er monteret på et underskab i samme, enkle og stilrene design. Med den trykregulerede espressobrygger samt high-speed mixer til mælkepulveret, får du kaffe i allerbedste baristakvalitet.

Obs! Vores maskiner er brugte, og kan derfor have brugstegn. Alle vores brugte maskiner er fuldt ud funktionelle, testede og rengjorte.

Kaffeautomaten kommer med et væld af fordele og muligheder, herunder:

Multimedie skærm med mange muligheder

7” Touch multimedie skærm med mulighed for at vise reklamer, firmalogo, videoer, informationer og meget mere.

Brugervenligt design

Du får en kaffemaskine af høj kvalitet og brugervenlig anvendelse. Med det simple touch-display kan den nemt brygge dine favoritdrikke.

Støjsvag og energisparende

Maskinen har en støjfri kværn og brygger, som gør at den ikke forstyrrer kontormiljøet. Den er energimærket med A++ og har desuden et 100 % bly- og nikkelfrit vandsystem.

Nem at rengøre

For at få det helt optimale ud af din maskine er det vigtigt med jævnlig vedligeholdelse af rengøring. Du kan klare den daglige rengøring af denne maskine på kun 5 min.

Se udvalget

Du kan se udvalget af vores kaffeautomater her:

Kontakt

Ønsker du at købe eller vil du høre nærmere omkring vores maskiner?

Send os en mail via nedenstående knap og vi vender retur hurtigst muligt.